De ce sînt unele răspunsuri șterse?

Utilizatorii privilegiați și moderatorii pot vota ștergerea răspunsurilor care nu încearcă să demonstreze o afirmație sau să adauge ceva constructiv la un alt răspuns. Un răspuns șters nu mai este vizibil decît pentru autorul său și pentru moderatori. El poate fi în continuare votat, dar nu mai poate fi raportat.

Decizia de a șterge un răspuns decurge dintr-o raportare pentru oricare dintre motive. Cînd un evaluator votează pentru ștergerea răspunsului, Dignitas îl încurajează să-și motiveze pe scurt decizia. Acesta este și cazul răspunsurilor adăugate de utilizatori cu reputație sub 100 și al răspunsurilor venite la mai mult de 30 de zile după adăugarea afirmației. Acestea declanșează automat evaluări.

Autorii își pot șterge propriile răspunsuri, cu excepția celor care au fost deja acceptate ca demonstrație pentru afirmația în cauză.

Odată ce un răspuns este șters, el va fi automat propus pentru redeschidere dacă este editat în primele 3 zile de la adăugarea lui. De asemenea, moderatorii îl pot redeschide direct.