Editarea articolelor

Ce este editarea?insert_link

Dignitas este un site colaborativ. De aceea, utilizatorii pot să aducă îmbunătățiri la articolele scrise de alți utilizatori. Modificarea unui articol, din care rezultă o versiune îmbunătățită, se numește editare. Poți da clic pe legătura arată versiunile pentru a vedea istoricul modificărilor unui articol (legătura nu apare decît dacă articolul are minimum două versiuni).

Cine poate face editări?insert_link

Moderatorii și utilizatorii cu reputație de minimum 2.000 pot edita autorii, afirmațiile și răspunsurile. De asemenea, utilizatorul care a adăugat un autor, o afirmație sau un răspuns le poate edita.

Prin excepție, odată ce o afirmație capătă un verdict, doar moderatorii o mai pot edita. Similar, odată ce un răspuns este acceptat ca demonstrație, doar moderatorii îl mai pot edita.

Comentariile nu pot fi editate.

Ce sînt modificările în așteptare?insert_link

Utilizatorii cu reputație sub 2.000 nu au dreptul de a face modificări directe, dar ei pot propune modificări. Modificările propuse sînt adăugate la o coadă de evaluare, iar utilizatorii privilegiați le vor aproba sau respinge prin vot.

Cît timp un articol are modificări în așteptare, el nu mai poate fi modificat (nici de către moderatori) și nu mai acceptă propuneri de modificare.

Poți avea cel mult 5 modificări în așteptare (la 5 articole separate). Pentru a putea sugera alte modificări, trebuie să aștepți evaluarea unora dintre modificările în așteptare.