În Parcul Teilor, sutelor de tei plantați în primăvară, în scurt timp li se vor alătura alții, fiindcă dăm startul plantărilor de toamnă.

Robert Negoiță · 29 august 2020 · sources:

1
context

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, anunța în august 2020 că în curând se vor planta și mai mulți copaci în Parcul Teilor, în cadrul campaniei de plantări de toamnă.

Notă: sumarul promisiunii a fost ușor editat, pentru mai multă claritate. Vezi mai jos declarația exactă (cu bold sunt marcate fragmentele preluate):

Spun doar atât: #ParculTeilor, #ParcNou din zona Brățării.🌳🌳🌳 O oază generoasă de verdeață, într-o zonă a sectorului nostru unde era mare nevoie de așa ceva.

Și, da, sutelor de tei plantați în primăvară, în scurt timp li se vor alătura alții, fiindcă dăm startul plantărilor de toamnă.

Până atunci, sănătate vă doresc tuturor și profitați de o plimbare în noul nostru parc, #deweekend așa. Vă aștept impresiile și fotografiile 📸📸nu doar de acolo, ci din tot Sectorul 3.

goal
Verificăm dacă Robert Negoiță a dispus plantarea de noi copaci în Parcul Teilor din sectorul 3, ca parte din campania de plantări de toamnă.
Markdown help: CommonMarkGitHub Flavored