moderator
100% accuracy

sonia

reputation
4,720 help
statements
284
answers
111
member since
27 ianuarie 2020
last seen
13 hours ago
about me

"Anyone can be a journalist" - Bob Woodward

acțiuni
date action
15 hours ago modified Pentru părinții și copiii din Sectorul 2, vom construi 4 grădinițe și creșe publice, cu o capacitate de 240 de locuri.
15 hours ago created an answer
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 1 informații despre "[parcări](https://primariasector1.ro/?s=parcari)". Am ...
yesterday modified an answer
#### A construit primăria noi parcuri pentru câini? Pe site-ul [Primăriei Sectorului 6](https://www.primarie6.ro/pri...
2 days ago created Așa va arăta pasarela pietonală de la Tineretului, intersecție cu Șincai!
2 days ago created Noua stație de metrou pe care Primăria Sectorului 4 o construiește în apropierea Centurii Capitalei este extrem de importantă. Pentru că aceasta, împreună cu parcarea de tip park&ride pe care o vom amenaja în imediata apropiere, vor ține în afara orașului mii de mașini lunar, ceea ce va însemna pentru noi toți un aer mai curat și un trafic mult mai fluent în București.
2 days ago created Parcul Lumea Copiilor se mărește! Transformăm încă o pârloagă într-un parc de 26.300 de metri pătrați.
2 days ago created Și la intersecția străzii Sălaj cu aleea Bacău, tot parcare amenajăm!
2 days ago created Dotăm școlile din Sectorul 5 cu echipamente achiziționate din fonduri europene! Astăzi, 5 școli au primit echipamente achiziționate prin proiectul „Dezvoltăm profesori – Dezvoltăm viitorul”: videoproiector, laptop-uri, TV, stand TV și videoproiector, cameră videoconferință, licențe [software].
2 days ago created Vă promit că vom face tot ce ține de noi ca instituție pentru ca blocurile din sector să fie reabilitate cât mai repede.
2 days ago created Și în ceea ce privește eficiența energetică trebuie să acționăm: mă refer la termoizolarea clădirilor.
2 days ago created Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: amenajarea de parcări.
2 days ago created Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: renovarea bazelor sportive.
2 days ago created Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: renovarea teatrelor de vară.
2 days ago created Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: renovarea fațadelor clădirilor istorice.
2 days ago created Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: parcuri și Promenada din jurul salbei de lacuri (44 km ca spațiu de recreere).
2 days ago created Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: reabilitarea școlilor la standarde europene.
2 days ago modified Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: construcția unui Spitalul multidisciplinar de urgență.
3 days ago created Nu vreau să măresc impozitul pe clădiri, vreau să-l măresc doar pentru clădiri abandonate.
3 days ago created Mi-am propus reabilitarea, modernizarea și redarea comunității locale a Cinematografului Giulești. Pentru acest spațiu am elaborat un proiect, împreună cu Fundația Roma Education Fund România, prin care dorim transformarea clădirii fostului cinematograf Giulești într-un centru educațional ultramodern dedicat persoanelor vulnerabile din Sectorul 1.
3 days ago created Sper să ducem programul "Școală după școală" până în peste jumătate din școlile sectorului 2.
3 days ago created Sunt hotărât să lucrăm cel puțin la fel de serios ca să atragem fonduri [europene] pe toate liniile de finanțare posibile pentru Primăria Sectorului 3, astfel încât să putem implementa proiectele noastre atât de necesare, mai ales cele de fluidizare a circulației și reducere a poluării.
3 days ago created Facem parcare pe strada Pecineaga, nr. 81. Mai e puțin și e gata!
3 days ago created Sectorul 4 are cele mai multe locuri de joacă și de relaxare dintre sectoarele Bucureștiului.
3 days ago created Am dispus deja inventarierea automobilelor abandonate pe spațiul public.
3 days ago created a comment
Te rog să refaci sumarul afirmației (scoate numele autorului) și să rescrii Scopul afirmației arătând ce trebuie veri...
on 13 mai 2024 created an answer
Conform unui comunicat de presă de pe site-ul Primăriei Sectorului 4, Parcul Tudor Arghezi a fost inaugurat pe [20 se...
on 13 mai 2024 modified an answer
#### 1) Ce tranzacții sunt digitalizate? Verificăm pe site-ul Primăriei Sectorului 2 ce tranzacții ale Primăriei sun...
on 13 mai 2024 modified Am spus că facem un Centru Multifuncțional pentru Persoanele Vârstnice din Sectorul 5 și acest lucru se întâmplă în realitate.
on 13 mai 2024 created necesită poze de pe teren
on 13 mai 2024 modified Am spus că facem un Centru Multifuncțional pentru Persoanele Vârstnice din Sectorul 5 și acest lucru se întâmplă în realitate.
on 13 mai 2024 created an answer
#### 1) A fost cerut în administrare, de la MAPN, terenul de lângă Parcul Drumul Taberei? Am căutat pe tot site-ul P...
on 11 mai 2024 created Avem nevoie de piste de biciclete în Sectorul 6! Mă voi consulta cu specialiștii și le voi face la standardele din Ghidul publicat de către MLPDA!
on 8 mai 2024 created Parcul Ferentari arăta ca și cum ar fi fost părăsit de decenii. Am decis să reabilităm de urgență acest loc de joacă. În loc de coșuri de gunoi ruginite și asfalt crăpat, locul de joacă are acum tobogane, leagăne, zonă de fitness, bănci noi și un teren de mini fotbal.
on 8 mai 2024 created Am depus la finanțare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), proiecte ce însumează peste 117 milioane de euro, pentru consolidarea și reabilitarea școlilor din Sectorul 4! Vom consolida, vom moderniza și vom autoriza ISU și restul clădirilor de școli în care nu am apucat încă să lucrăm.
on 8 mai 2024 created Parcul Teilor din strada Brățării este dovada vie că o fostă groapă de gunoi poate fi transformată în ceva util și foarte necesar comunității. Și nu ne oprim aici, vom continua astfel de demersuri de împădurire a terenurilor domeniu public.
on 8 mai 2024 modified Îmi doresc ca în zona Gării Obor, lângă șinele de cale ferată, care sunt la suprafață și blochează și traficul și stau în mare parte nefolosite, să fie un parc de 7 hectare.
on 8 mai 2024 modified Îmi doresc ca în zona Gării Obor, lângă șinele de cale ferată, care sunt la suprafață și blochează și traficul și stau în mare parte nefolosite, să fie un parc de 7 hectare.
on 8 mai 2024 created Îmi doresc ca în zona Gării Obor, lângă șinele de cale ferată, care sunt la suprafață și blochează și traficul și stau în mare parte nefolosite, să fie un parc de 7 hectare.
on 8 mai 2024 created Vreau să spun clar - în primul rând stop contractelor umflate din bani publici. Noi vom investi 40% din buget. Și stop unei administrații cu pile! Primăria trebuie să fie deschisă către toți, transparentă în cheltuieli și decizii.
on 8 mai 2024 modified Voi lupta ca primar pentru a ține pasul cu tendințele actuale de dezvoltare urbană. În Sectorul 1 putem lua virajul ecologic cu ușurință, prin diferite proiecte: Oraș grădină prin transformarea terenurilor virane în grădini comunitare.
on 8 mai 2024 created Voi lupta ca primar pentru a ține pasul cu tendințele actuale de dezvoltare urbană. În Sectorul 1 putem lua virajul ecologic cu ușurință, prin diferite proiecte: Oraș grădină prin transformarea terenurilor virane în grădini comunitare.
on 8 mai 2024 created Am avut în campanie un slogan, Eliberăm trotuarele, și va fi una din prioritățile mele să redau trotuarele oamenilor.
on 8 mai 2024 created În următorii 4 ani, am pus gând rău blocajelor din trafic.
on 8 mai 2024 created Parcul Tudor Arghezi de pe bulevardul Metalurgiei începe să se materializeze. Proiectul a fost urcat, ieri, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
on 8 mai 2024 modified Vă mai aduceți aminte de terenul de pe Aleea Terasei pe care proprietarii acestuia voiau să construiască două blocuri de 14 etaje? Dar de terenurile de pe Târnava Mică sau Aleea Ciceu care deveniseră gropi de gunoi? Am preluat terenurile și le-am transformat în ceea ce avea nevoie comunitatea, și anume de parcări, terenuri de sport și locuri de joacă și de relaxare.
on 8 mai 2024 modified Pentru că la noi în Sectorul 6 avem multe blocuri, avem nevoie de spațiu verde și baze sportive ample cu acces liber. Căutăm terenuri care să fie amenajate în acest fel. Voi cere, așa cum am promis, spre administrare terenul de lângă Parcul Drumul Taberei de la MAPN.
on 8 mai 2024 modified Am lansat o licitație publică pentru construirea a 3 parcări supraterane în locuri foarte aglomerate din Sectorul 5: Șoseaua Alexandriei nr. 22-24 (P+3E), Calea Rahovei nr. 327 (P+2E) și Strada Bârcă nr. 2 (P+2E). Toate vor avea terenuri de sport și spații verzi la ultimul etaj.
on 8 mai 2024 modified teren de sport
on 8 mai 2024 created teren de sport
on 8 mai 2024 created Am lansat o licitație publică pentru construirea a 3 parcări supraterane în locuri foarte aglomerate din Sectorul 5: Șoseaua Alexandriei nr. 22-24 (P+3E), Calea Rahovei nr. 327 (P+2E) și Strada Bârcă nr. 2 (P+2E). Toate vor avea terenuri de sport și spații verzi la ultimul etaj.