Am lansat în dezbatere publică digitalizarea sistemului pentru ocuparea unui loc de parcare de către cetățenii rezidenți ai Sectorului 1 prin lansarea unei aplicații online în scopul eficientizării activității și simplificării procesului de atribuire

Clotilde Armand · 10 decembrie 2020 · sources:

1
context

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, anunța în decembrie 2020 digitalizarea sistemului pentru ocuparea unui loc de parcare în sectorul 1 al Capitalei. Platforma online anunțată era pe atunci https://demo-parcari.adp-sector1.ro .

to verify
Verificăm dacă platforma online pentru solicitarea unui loc de parcarea în sectorul 1 este funcțională (februarie 2024).
one answer
1

Am găsit pe site-ul primăriei sectorului 1 link-ul către platforma online pe care cetățenii din sectorul 1 pot reînnoi contractul de parcare, pot solicita un loc nou de parcare sau pot vedea detaliile contractului lor curent: https://parcari.adp-sector1.ro/map

Captură de ecran de pe site-ul https://parcari.adp-sector1.ro/map , folosit în sectorul 1 pentru a solicita un loc nou de parcare sau pentru reînnoirea unuia existent.

Promisiunea este deci îndeplinită.

gavel kept
Markdown help: CommonMarkGitHub Flavored