Azi montăm pe Șoseaua Berceni primul tronson din pasarela pietonală care va uni sectorul nostru de orașul Popești-Leordeni și care va asigura circulația zilnică a aproximativ 8.000 – 12.000 de oameni.

Daniel Băluță · 26 august 2020 · sources:

1
context

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat în august 2020 (pe pagina sa de Facebook) începerea lucrărilor de montare a primului tronson din pasarela pietonală care va uni sectorul 4 (șoseaua Berceni din București) cu orașul Popești-Leordeni (din județul Ilfov) și care va asigura circulația zilnică a aproximativ 8.000 – 12.000 de oameni.

goal
Verificăm dacă pasarela pietonală, planificată să lege șoseaua Berceni din București de orașul Popești-Leordeni, a fost finalizată și dată în folosință.
one answer
1

Căutând pe site-ul Primăriei Sectorului 4 informații despre "pasarela", am găsit un comunicat de presă din 6 aprilie 2021, care anunța inaugurarea pasarelei pietonale "Popești Vest", care leagă sectorul 4 de orașul Popești-Leordeni:

Construit în mai puțin de un an de zile, având o lungime de 65 de metri, pasajul care trece peste liniile de metrou din zona stației Berceni, va asigura circulația zilnică a aproximativ 8.000 – 12.000 de locuitori și va reduce timpul de deplasare din orașul Popești către stația de metrou Berceni, de la 15-20 minute la mai puțin de 5 minute.

Iată o fotografie de ansamblu cu pasarela pietonală, inclusă în comunicatul de presă:

Pasarela pietonală Popești Vest, care leagă sectorul 4 de orașul Popești-Leordeni, inaugurată în aprilie 2021. Fotografie preluată din comunicatul de presă al Primăriei Sectorului 4.

Iată și o fotografie de pe Google Maps (vedere din satelit), cu poziționarea exactă a pasarelei la granița dintre cele două județe (București și Ilfov); ea leagă strada Popești Vest, din orașul Popești-Leordeni, de Șoseaua Berceni din sectorul 4, trecând pe deasupra liniilor de metrou de la Depoul Metrorex Berceni:

Fotografie de pe Google Maps (vedere din satelit), cu poziționarea exactă a pasarelei Popești Vest. Aceasta leagă strada Popești Vest din orașul Popești-Leordeni de Șoseaua Berceni din sectorul 4, trecând pe deasupra liniilor de metrou de la Depoul Metrorex Berceni.

Promisiunea este deci îndeplinită.

gavel kept
Markdown help: CommonMarkGitHub Flavored