Putem să ne actualizăm datele din autorizațiile de parcare sau să depunem cereri pentru atribuirea unui loc, fără drumuri și fără cozi, cu doar câteva click-uri, [pe] www.parcari3.ro:8443/parcari

Robert Negoiță · 10 noiembrie 2020 · sources:

1
context

În noiembrie 2020, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, anunța pe Facebook că cetățenii din Sectorul 3 al Capitalei își pot actualiza datele din autorizațiile de parcare și pot depune cereri pentru atribuirea unui nou loc de parcare, fără deplasări la primărie, folosind doar site-ul https://parcari3.ro:8443/parcari .

to verify
Verificăm dacă cele două acțiuni menționate (actualizarea datelor din autorizația de parcare, cererea pentru atribuirea unui loc de parcare) se pot face pe site-ul https://parcari3.ro:8443/parcari , fără alte formalități necesare.
one answer
1

Site-ul https://parcari3.ro:8443/parcari oferă utilizatorilor 4 mari funcții:

Captură de ecran pentru site-ul https://parcari3.ro:8443/parcari, care oferă utilizatorilor 4 mari funcții: 2 butoane principale pentru cererea unui loc nou de parcare și pentru autentificare, 1 link pentru anunțurile active de atribuire a locurilor de parcare, plus alte 4 link-uri de informare pentru Calendarul atribuirilor locurilor de parcare, Regulamentul locurilor de parcare de reședință, Actele necesare pentru solicitarea unui loc de parcare, Actualizarea datelor și transferul locului de parcare.

1.a) depunerea cererii online pentru alegerea unui loc de parcare (pentru persoane fizice sau juridice):

Captură de ecran pentru pagina web https://parcari3.ro:8443/parcari/Home/Parking, în care utilizatorul poate cere un loc de parcare nou (ca persoană fizică sau juridică), poate vedea harta tuturor locurilor de parcare existente în sectorul 3 (locuri libere, locuri ocupate etc) și poate căuta locuri de parcare în raza unei adrese alese de el.

1.b) căutarea unui loc de parcare în raza unei adrese introduse de utilizator, pe harta sectorului 3 mapată cu toate locurile de parcare existente în acest sector:

Captură de ecran pentru pagina web https://parcari3.ro:8443/parcari/Home/Parking, în care utilizatorul poate căuta un loc de parcare în raza unei adrese introduse de el, pe harta mapată cu toate locurile de parcare existente în sectorul 3.

2) autentificare pe site:

Captură de ecran pentru pagina web https://parcari3.ro:8443/parcari/Home/Account , în care utilizatorul se poate autentifica cu email și parolă pe site-ul care gestionează parcările în sectorul 3.

3) afișarea anunțurilor active de atribuire a locurilor de parcare:

Captură de ecran pentru pagina web https://www.primarie3.ro/index.php/informatii_publice/anunturi_parcari/#anunturi-parcari în care utilizatorul poate citi anunțurile de parcări publicate de Primăria Sectorului 3, în ordine invers cronologică.

4) informare cu privire la:

Document de informare (JPG) cu pașii necesari pentru a actualiza datele unui loc de parcare atribuit deja.

Concluzie:

Platforma online menționată de Robert Negoiță oferă într-adevăr posibilitatea alegerii unui loc de parcare nou, precum și actualizarea datelor pentru un loc atribuit deja. Afirmația este adevărată.

gavel true
Markdown help: CommonMarkGitHub Flavored