Mergem înainte cu proiectele noastre ce vizează fluidizarea traficului rutier. Au fost aprobate proiectele privind realizarea a 4 pasaje pietonale în zone extrem de aglomerate din sectorul nostru, unul pe bulevardul Șincai, două pe bulevardul Tineretului și unul la intersecția Șoselei Olteniței cu bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Daniel Băluță · 30 septembrie 2020 · sources:

1
context

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat în septembrie 2020 că a fost aprobată, de către Consiliul Local, construirea a 4 noi pasaje pietonale în zone foarte aglomerate din acest sector: unul pe bulevardul Gheorghe Șincai, două pe bulevardul Tineretului și unul la intersecția Șoseaua Olteniței cu bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Notă: sumarul promisiunii a fost ușor redactat, pentru a fi mai concis. Vezi mai jos declarația exactă (am marcat cu bold fragmentele preluate):

Munca la Primăria Sectorului 4 nu a încetat nicio secundă, chiar dacă weekend-ul trecut au avut loc alegeri locale.

Mergem înainte cu proiectele noastre, proiecte menite să vină în sprijinul oamenilor, să le facă viața mai ușoară și, de ce nu, mai frumoasă.

Astăzi, în ședința de consiliu local au fost aprobate proiectele privind realizarea a 4 pasaje pietonale în zone extrem de aglomerate din sectorul nostru, unul pe bulevardul Șincai, două pe bulevardul Tineretului și unul la intersecția Șoselei Olteniței cu bulevardul Constantin Brancoveanu.

Aceste patru pasarele pietonale, alături de cele două pasaje rutiere pe care le construim în zona Apărătorii Patriei, respectiv Alexandru Obregia cu Turnu Măgurele, fac parte din strategia Primăriei Sectorului 4 de dezvoltare a zonei de sud, ce vizează fluidizarea traficului rutier, reducerea poluării și acces rapid din centrul Bucureștiului către centura Capitalei.

Toate aceste investiții se vor regăsi în confortul de zi cu zi al oamenilor, dar și în facilități concrete pentru atragerea investitorilor în sectorul nostru și pentru crearea de locuri de muncă bine plătite.

goal
Verificăm dacă au fost construite și date în folosință cele 4 pasaje pietonale: unul pe bulevardul Șincai, două pe bulevardul Tineretului și unul la intersecția Șoseaua Olteniței cu bulevardul Constantin Brâncoveanu.
Markdown help: CommonMarkGitHub Flavored