Dacă PNRR nu va fi aprobat de către Comisia Europeană, eu îmi dau demisia. Dacă va fi aprobat de către Comisie, tu [Marcel Ciolacu] îți dai demisia din funcția de președinte PSD. Termen: 30 septembrie 2021.

Cristian Ghinea · 11 iunie 2021 · surse:

1
context

PSD a publicat comentariile făcute de Comisia Europeană pentru fiecare dintre proiectele incluse în PNRR de către guvernul Cîțu. Liderul PSD Marcel Ciolacu continuă să critice PNRR-ul (Planul Național de Redresare și Reziliență) pe motiv că documentația proiectelor este prost făcută, ceea ce ar putea duce la respingerea acestora de către Comisia Europeană.

scop
Verificăm la sfârșitul lunii septembrie 2021 (1) dacă PNRR-ul României a fost aprobat de Comisia Europeană și (2) dacă ministrul Fondurilor și Investițiilor Europene, Cristian Ghinea, își dă demisia în cazul în care PNRR nu este aprobat de Comisia Europeană.
un răspuns
2

PNRR a fost aprobat la Comisia Europeană, astfel că nu mai poate fi vorba de demisie. Totuși, deoarece nu putem ști dacă Cristian Ghinea chiar și-ar fi dat demisia propun verdictul „indecidabilă”.

Marcel Ciolacu nu și-a dat demisia, însă acesta nu a promis acest lucru (nerăspunzînd provocării făcute de Cristian Ghinea).

gavel indecidabilă
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored