moderator
100% acuratețe

sonia

reputație
6.110 help
afirmații
291
răspunsuri
134
membr(u/ă) de pe
27 ianuarie 2020
ultima vizită
pe 17 iunie 2024
despre mine

"Anyone can be a journalist" - Bob Woodward

acțiuni
dată acțiune
pe 13 iunie 2024 a creat Vrem să implementăm această soluție de smart parking, unde vei putea să vezi dacă sunt locuri de parcare disponibile sau nu. Valabil pentru parcările publice și cele private.
pe 13 iunie 2024 a creat Și în ceea ce privește eficiența energetică trebuie să acționăm: mă refer și la soluții pentru înlocuirea actualului sistem învechit de termoficare.
pe 13 iunie 2024 a creat 90% din școlile Sectorului 1 nu au avizul ISU. Sunt nişte clădiri care nu sunt reabilitate și multe sunt cu risc seismic. Noi nu putem să ne permitem asta. Ne apucăm urgent de această investiţie.
pe 12 iunie 2024 a creat Nu am ezitat să pun un pariu ambițios: nicio zonă în Sectorul 3 să nu rămână fără cel puțin un loc de joacă sau un mini părculeț în proximitate. 8 ani mai târziu: cele vechi modernizate, cele noi, o realitate. Peste 300 în total, unele mai mari, altele mai mititele, în funcție de terenul existent.
pe 12 iunie 2024 a creat În cei 8 ani la Primăria Sectorului 3, am pus mare accent pe digitalizarea instituției, pe transparentizarea activității, dar și pe comunicarea eficientă, directă și deschisă cu cetățenii.
pe 12 iunie 2024 a creat Mai puțin de 40 de blocuri reabilitate în 2012, când am venit la Primăria Sectorului 3 și peste 1.450 de blocuri anvelopate în prezent. Cu peste 85% din totalul fondurilor UE alocate pentru acest program, luate de PS3, sectorul nostru este de ani de zile campion absolut la reabilitarea termică.
pe 12 iunie 2024 a creat Am creat cel mai performant, cel mai modern și eficient serviciu de salubritate din România, aflat în proprietatea Sectorului 3. Iar costurile, comparativ cu perioada în care de salubritate se ocupa un operator privat, s-au înjumătățit.
pe 12 iunie 2024 a creat În 8 ani de zile avem proiecte realizate și semnate ce însumează jumătate de miliard de euro. În jur de 60 de milioane de euro pe an sau, mai simplu, pentru fiecare leu pe care cetățenii Sectorului 3 l-au plătit impozit, noi am reușit să atragem încă 2 lei din fonduri europene.
pe 12 iunie 2024 a modificat reabilitarea școlilor
pe 11 iunie 2024 a creat Susțin orice demers care transformă școala într-un mediu atractiv pentru copii. Educația este prioritară pentru instituția pe care o conduc.
pe 11 iunie 2024 a creat Epilogul zilei este despre cele 12 blocuri aflate în plină reabilitare termică! În 60 de zile am zis că vor fi gata! Iar reabilitarea blocurilor va continua în toate cartierele, desigur!
pe 11 iunie 2024 a creat Modernizăm părculețul de lângă facultatea de Medicină și Farmacie. Că nu-i mai dăduse nimeni o sapă și-o vopsea din ‘86-‘87, cred.
pe 11 iunie 2024 a creat Luni de zile am luptat cu cei de la Supercom pentru acest tarif. Iar când să trecem finișul, partenerii ne-au pus piedică. PNL și PSD au votat împotriva unui tarif care ar fi deblocat toată situația generată de ilegala „taxă de habitat”.
pe 11 iunie 2024 a creat Instituția Primăriei va trebui să învețe să spună mult mai bine ce face, să observe ce se mai întâmplă în Sector, dar cel mai important, să asculte. Restabilirea legăturii dintre Primărie și oamenii pe care îi deservește e unul din obiectivele mele pe termen scurt.
pe 11 iunie 2024 a creat În anul 2018, erau 1,4 milioane de mașini la 1,8 milioane de locuitori.
pe 11 iunie 2024 a creat Îmi propun să dezvolt, împreună cu echipa de la Consiliul local, un parc de afaceri pentru industrii creative/IMM-uri în locul Uzinei de Reparații - Atelierele Centrale STB.
pe 10 iunie 2024 a modificat E timpul să avem și noi parcurile curate!
pe 10 iunie 2024 a modificat Lucrăm, deja, să amenajăm loc de joacă și pe strada Posada! Plus zonă fitness în locul barăcilor acelea urâte și insalubre care au bântuit zona ani și ani de zile!
pe 10 iunie 2024 a creat Am un mesaj și pentru frații din Arbănași! V-am promis că facem și... facem! Parcare, loc de joacă și teren de sport.
pe 10 iunie 2024 a creat Lucrăm, deja, să amenajăm loc de joacă și pe strada Posada! Plus zonă fitness în locul barăcilor acelea urâte și insalubre care au bântuit zona ani și ani de zile!
pe 10 iunie 2024 a creat Am lansat în SEAP proceduri de achiziție cu valoare însumată de peste un miliard de euro, ce privesc proiecte de regenerare urbană.
pe 10 iunie 2024 a creat Accelerăm procesul de ridicare a mașinilor abandonate sau fără stăpân. În ultima lună, 50 de astfel de vehicule au fost luate de pe domeniul public, iar în zilele ce urmează, încă 250 vor fi ridicate, eliberând astfel tot atâtea locuri de parcare ocupate acum în mod evident ilegal.
pe 10 iunie 2024 a creat În Sectorul 4 am demonstrat deja că putem să consolidăm și să reabilităm clădiri ale grădinițelor, școlilor și spitalelor.
pe 10 iunie 2024 a creat Preluăm actuala pârloagă de pe Șos. Olteniței nr. 13, de lângă intrarea în parcul Orășelul Copiilor, și îi redăm strălucirea de odinioară, aceea de bază sportivă (terenuri de tenis) pentru campioni.
pe 10 iunie 2024 a creat un răspuns
Pe site-ul Primăriei Sectorului 6 nu am găsit: - niciun contract de [achiziție publică](https://www.primarie6.ro/pri...
pe 10 iunie 2024 a creat Vom încuraja competițiile [sportive], vom crește nivelul de educație sportivă și în școli și în cluburile [sportive] din sectorul nostru.
pe 10 iunie 2024 a creat În momentul de față, dacă mergi printre blocuri, o să vezi că e foarte multă mizerie, foarte multă delăsare. Am în vedere să lucrez cu peisagiști și cu horticultori, oameni care se pricep la a desena și a amenaja spațiul urban dintre blocuri.
pe 10 iunie 2024 a creat O să redirecționez o bună parte din bugetul DGASPC, care se duce pe prostii în acest moment, către programe de educație sportivă.
pe 10 iunie 2024 a modificat Noi ne propunem să colaborăm, inclusiv cu comuna Chiajna, pentru a scoate Calea Giulești spre Șoseaua de Centură.
pe 10 iunie 2024 a creat Noi ne propunem să colaborăm, inclusiv cu comuna Chiajna, pentru a scoate Calea Giulești spre Șoseaua de Centură.
pe 7 iunie 2024 a modificat Ceea ce pot să fac, în virtutea protocolului pe care Primăria Sectorului 6 îl are cu Apele Române, este să ne apucăm rapid de o amenajare minimală pe digul Lacului Morii, cu iluminat măcar. (..) O să bugetăm proiectul pe un proiect de regenerare urbană.
pe 7 iunie 2024 a modificat Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: renovarea bazelor sportive.
pe 7 iunie 2024 a modificat Voi publica o hartă cu toate lucrările, ce tip de lucrare, când a fost executată, de către cine, cu ce cost și cât va dura certificatul de garanție.
pe 7 iunie 2024 a modificat Înțeleg că nu sunt suficiente locuri pentru animale de companie în Sectorul 6 și mă voi ocupa să fie. O să caut soluții dedicate pentru animalele de companie, vom identifica terenuri, le amenajăm.
pe 7 iunie 2024 a creat țarcuri pentru câini
pe 7 iunie 2024 a modificat Începând de luna aceasta, locuitorii Sectorului 5 vor avea la dispoziție o platformă digitală și o aplicație care le vor permite să verifice în timp real și transparent care este situația locurilor de parcare pe raza sectorului: vor putea vedea locurile de parcare de reședință disponibile, vor putea să își selecteze singuri locul de parcare dorit, iar depunerea documentelor se va face electronic, direct în platforma digitală.
pe 7 iunie 2024 a modificat E timpul să avem și noi școlile modernizate!
pe 7 iunie 2024 a modificat Strada Perșani numărul 2. Până mai ieri, la această adresă se găseau niște clădiri abandonate, năpădite de buruieni. În curând, aici vom avea cea mai modernă unitate de intervenție pentru situații de urgență din România.
pe 7 iunie 2024 a modificat Azi montăm pe Șoseaua Berceni primul tronson din pasarela pietonală care va uni sectorul nostru de orașul Popești-Leordeni și care va asigura circulația zilnică a aproximativ 8.000 – 12.000 de oameni.
pe 7 iunie 2024 a modificat Noua stație de metrou pe care Primăria Sectorului 4 o construiește în apropierea Centurii Capitalei este extrem de importantă. Pentru că aceasta, împreună cu parcarea de tip park&ride pe care o vom amenaja în imediata apropiere, vor ține în afara orașului mii de mașini lunar, ceea ce va însemna pentru noi toți un aer mai curat și un trafic mult mai fluent în București.
pe 7 iunie 2024 a modificat Hala Laminor urmează să se transforme într-un centru multi funcțional, cu 3 săli de spectacole, cu baze sportive, dar și cu numeroase spații în care cei mici, și nu numai, să participe la ateliere de high tech.
pe 7 iunie 2024 a modificat În Sectorul 3 am început proiecte de fluidizare. Cu podul de la Teclu, timpul petrecut în trafic pentru a ieși spre A2 s-a redus cu aproximativ 20 de minute, pentru cei care au ales varianta alternativă, Splaiul Unirii, Pod Teclu, ieșire Pallady spre A2.
pe 7 iunie 2024 a modificat Putem să ne actualizăm datele din autorizațiile de parcare sau să depunem cereri pentru atribuirea unui loc, fără drumuri și fără cozi, cu doar câteva click-uri, [pe] www.parcari3.ro:8443/parcari
pe 7 iunie 2024 a modificat Pentru infrastructura rutieră avem în pregătire proiecte ample de fluidizare: transformarea Bulevardului Unirii în zonă pietonală la suprafață, cu trecerea circulației rutiere complet în subteran.
pe 7 iunie 2024 a modificat Patru hectare de spațiu verde [au fost] salvate de la betonare. Parcul Plumbuita [este] reîntregit.
pe 7 iunie 2024 a modificat Pentru părinții cu program de lucru încărcat, vom extinde programul grădinițelor și creșelor publice până la ora 18:00, cu suportarea costurilor cu salariile și utilitățile din bugetul local.
pe 7 iunie 2024 a modificat Ne propunem realizarea unei platforme online - APET - Achiziții Publice Electronice Transparente - în care toate tranzacțiile cu bunuri publice realizare de Primăria Sectorului 2 și de toate instituțiile aflate în subordinea sa să se facă într-un mod total transparent.
pe 7 iunie 2024 a modificat Sper să ducem programul "Școala după școală" până în peste jumătate din școlile sectorului 2.
pe 7 iunie 2024 a modificat Am lansat în dezbatere publică digitalizarea sistemului pentru ocuparea unui loc de parcare de către cetățenii rezidenți ai Sectorului 1 prin lansarea unei aplicații online în scopul eficientizării activității și simplificării procesului de atribuire
pe 7 iunie 2024 a modificat Am o veste mare pentru București. Astăzi am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO / cinema Patria din bulevardul Magheru, încadrat în clasa I de risc seismic.