Îmi propun să dezvolt, împreună cu echipa de la Consiliul local, traseul feroviar urban între Gara Obor, Pipera și Gara de Nord.

Radu Mihaiu · 28 august 2020 · surse:

1
context

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a promis în campania electorală din septembrie 2020 că va dezvolta 5 proiecte concrete în sectorul 2. Unul dintre acestea este "Traseul feroviar urban între Gara Obor, Pipera și Gara de Nord", care presupune:

un traseu feroviar urban între Gara Obor – Pipera (Bariera Petricani) – Gara de Nord, astfel încât Locuitorii sectorului 1 și ai sectorului 2 să poată merge la muncă în Pipera cu trenul.

Întreaga structură feroviară există, mai este nevoie doar de construirea unei gări în dreptul Șoselei Petricani, precum și un parteneriat cu CFR pentru introducerea de trenuri pe acest traseu.

Notă #1: Website-ul radumihaiu.ro nu afișează o dată calendaristică pentru publicarea programei sale electorale, de aceea am ales ca data acestei promisiuni să fie prima zi din campania electorală pentru alegerile locale din 2020, adică 28 august 2020 (conform calendarului oficial al alegerilor locale din 2020).

Notă #2: Întrucât se apropie următoarea campanie electorală (pentru mandatul 2024-2028), voi atașa aici PDF-urile sus-menționate:

PDF cu programul electoral al lui Radu Mihaiu pentru alegerile locale din septembrie 2020

PDF cu calendarul oficial al alegerilor locale din 2020

scop
Verificăm dacă Radu Mihaiu a reușit să implementeze traseul feroviar urban între Gara Obor, Pipera și Gara de Nord, în cursul primului său mandat (2020-2024).
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored