Îmi propun să dezvolt, împreună cu echipa de la Consiliul local, Autobuzul copiilor pe traseele STB din sector.

Radu Mihaiu · 28 august 2020 · surse:

1
context

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a promis în campania electorală din septembrie 2020 că va dezvolta 5 proiecte concrete în sectorul 2. Unul dintre acestea este "Autobuzul copiilor pe traseele STB din sector", care presupune:

înființarea de autobuze școlare pentru copii, care să fie organizate în jurul școlilor. Aceste autobuze vor prelua copiii din stațiile STB, îi vor duce la școală, iar aceștia se vor da jos din autobuz în plină siguranță, în curțile școlilor.

Pe lângă beneficiul major pentru părinți, care astfel câștigă timp prețios în fiecare dimineață, această măsură ajută și la degrevarea traficului deja supraîncărcat din sector.

Proiectul este deja funcțional la nivelul primăriei generale, pentru anumite școli, în alte sectoare ale Bucureștiului (sectorul 1, 3 și 6) - există deci experiența în administrație, precum și modele de implementare ale celorlalte sectoare.

Notă #1: Website-ul radumihaiu.ro nu afișează o dată calendaristică pentru publicarea programei sale electorale, de aceea am ales ca data acestei promisiuni să fie prima zi din campania electorală pentru alegerile locale din 2020, adică 28 august 2020 (conform calendarului oficial al alegerilor locale din 2020).

Notă #2: Întrucât se apropie următoarea campanie electorală (pentru mandatul 2024-2028), voi atașa aici PDF-urile sus-menționate:

PDF cu programul electoral al lui Radu Mihaiu pentru alegerile locale din septembrie 2020

PDF cu calendarul oficial al alegerilor locale din 2020

scop
Verificăm dacă Radu Mihaiu a înființat "Autobuzul copiilor" pe traseele STB din sectorul 2, în primul său mandat ca primar (2020-2024).
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored