moderator
100% acuratețe

cata

reputație
1.540 help
afirmații
41
răspunsuri
54
membr(u/ă) de pe
14 iunie 2019
ultima vizită
acum 17 ore
despre mine

Sînt inginer software. Îmi place să lucrez la proiecte cu valoare civică, cel mai cunoscut dintre ele fiind dexonline. Am demarat proiectul Dignitas pentru a crea un repertoriu al afirmațiilor politicienilor. Din acest repertoriu putem ulterior deduce statistici despre apucăturile fiecărui politician. Intenția mea pe termen lung este să contribui la interesul societății române pentru treburile cetății.

Pagina mea web: https://catalin.francu.com.

acțiuni
dată acțiune
pe 9 aprilie 2024 a modificat Locuitorii din Sectorul 5 merită să aibă piețe moderne. Pe tarabele din piețe vor fi tot mai multe legume și fructe românești. Este timpul să îi sprijinim și să îi încurajăm pe micii fermieri să își poată vinde marfa în Sectorul 5, în locuri special amenajate și în cele mai bune condiții de siguranță alimentară.
pe 9 aprilie 2024 a votat pozitiv un răspuns
#### 1) Au fost modernizate piețele din sectorul 5? Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 5 informații despre "p...
pe 9 aprilie 2024 a modificat Pentru următorii 4 ani, ne-am propus ca la groapa de gunoi să ajungă mai puțin de 10% din totalul deșeurilor colectate. Adică vom investi în continuare pentru tratarea și procesarea deșeurilor reciclabile.
pe 9 aprilie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 3 [rapoartele anuale de activitate](https://www.primarie3.ro/index.php/info...
pe 9 aprilie 2024 a votat pentru a păstra un răspuns
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 1 proiecte despre teatre, derulate în perioada octombrie 2020 - aprilie 202...
pe 9 aprilie 2024 a modificat Înțeleg nevoia actorilor români de a juca și problemele întâmpinate de aceștia: subfinanțare, lipsa spațiilor în care actorii își desfășoară activitatea sau eterna corupție. Vom sprijini acest sector atât de important pentru comunitate.
pe 9 aprilie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 1 proiecte despre teatre, derulate în perioada octombrie 2020 - aprilie 202...
pe 9 aprilie 2024 a modificat un răspuns
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 1 proiecte despre teatre, derulate în perioada octombrie 2020 - aprilie 202...
pe 3 aprilie 2024 a modificat Cu privire la accesul cetățenilor în Parcul Univesității Politehnice, îi voi propune domnului Rector semnarea unui nou protocol de colaborare și un termen fezabil și clar asumarea obligațiilor care revin Primăriei Sectorului 6.
pe 3 aprilie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 6, în [arhiva Hotărârilor de Consiliu Local](https://www.primarie6.ro/prima...
pe 3 aprilie 2024 a votat pozitiv Cu privire la accesul cetățenilor în Parcul Univesității Politehnice, îi voi propune domnului Rector semnarea unui nou protocol de colaborare și un termen fezabil și clar asumarea obligațiilor care revin Primăriei Sectorului 6.
pe 3 aprilie 2024 a modificat Cu privire la accesul cetățenilor în Parcul Univesității Politehnice, îi voi propune domnului Rector semnarea unui nou protocol de colaborare și un termen fezabil și clar asumarea obligațiilor care revin Primăriei Sectorului 6.
pe 3 aprilie 2024 a modificat Vom renunța la taxa de habitat și [vom] reveni la un tarif rezonabil pentru serviciul de salubrizare pentru cetățeni și pentru agenții economici.
pe 3 aprilie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Pe [29 octombrie 2020](http://portal.just.ro/2/SitePages/dosar.aspx?id_inst=2&id_dosar=300000000870885), Curtea de Ap...
pe 3 aprilie 2024 a modificat Înțeleg că nu sunt suficiente locuri pentru animale de companie în Sectorul 6 și mă voi ocupa să fie. O să caut soluții dedicate pentru animalele de companie, vom identifica terenuri, le amenajăm.
pe 3 aprilie 2024 a creat reevaluează în mai 2024
pe 3 aprilie 2024 a votat pozitiv un răspuns
#### A construit primăria noi parcuri pentru câini? Pe site-ul [Primăriei Sectorului 6](https://www.primarie6.ro/pri...
pe 3 aprilie 2024 a votat pozitiv Într-o nouă încercare de șantaj, firma de salubrizare și-a scos mașinile la protest prin Sectorul 1 în speranța că primăria le plătește facturile emise nelegal anul trecut.
pe 3 aprilie 2024 a votat pozitiv Vom renunța la taxa de habitat și [vom] reveni la un tarif rezonabil pentru serviciul de salubrizare pentru cetățeni și pentru agenții economici.
pe 28 martie 2024 a modificat În curând, Spitalul Bagdasar-Arseni va avea o unitate de primiri urgențe nouă, dotată cu echipamente de ultimă generație.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 4 informații despre "bagdasar" și am găsit un comunicat de presă din [03.09...
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Vom demara și proiectele de anvergură pe care ni le-am propus: construcția unui Spitalul multidisciplinar de urgență, reabilitarea școlilor la standarde europene, parcuri și Promenada din jurul salbei de lacuri (44 km ca spațiu de recreere), renovarea fațadelor clădirilor istorice, a teatrelor de vară și a bazelor sportive, amenajarea de parcări.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Primul lucru pe care-l vom face în Primăria Sectorului 1 este un audit la sânge. Să vedem unde s-au dus banii noștri și ce a lăsat administrația PSD în urmă. Am zero toleranță la corupție și voi publica toate matrapazlâcurile pesediste, toate contractele dubioase.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Înțeleg că nu sunt suficiente locuri pentru animale de companie în Sectorul 6 și mă voi ocupa să fie. O să caut soluții dedicate pentru animalele de companie, vom identifica terenuri, le amenajăm.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Pentru următorii 4 ani, ne-am propus ca la groapa de gunoi să ajungă mai puțin de 10% din totalul deșeurilor colectate. Adică vom investi în continuare pentru tratarea și procesarea deșeurilor reciclabile.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv E timpul să avem și noi străzile asfaltate, școlile modernizate, blocurile reabilitate și parcurile curate!
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Locuitorii din Sectorul 5 merită să aibă piețe moderne. Pe tarabele din piețe vor fi tot mai multe legume și fructe românești. Este timpul să îi sprijinim și să îi încurajăm pe micii fermieri să își poată vinde marfa în Sectorul 5, în locuri special amenajate și în cele mai bune condiții de siguranță alimentară.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Trebuie să soluționăm, cât mai repede, îmbunătățirea regulamentului de atribuire a locurilor de parcare de reședință. Ca mai apoi să trecem la atribuirea efectivă a locurilor libere. De îndată ce îmi voi prelua mandatul, vom da start discuțiilor publice pentru noul regulament de atribuire a locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Așteptăm noul sezon de plantări. Din toamnă, îmbogățim #SectorulVerde cu alte câteva mii de arbori urbani.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv În Parcul Teilor, sutelor de tei plantați în primăvară, în scurt timp li se vor alătura alții, fiindcă dăm startul plantărilor de toamnă.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Mergem înainte cu proiectele noastre ce vizează fluidizarea traficului rutier. Au fost aprobate proiectele privind realizarea a 4 pasaje pietonale în zone extrem de aglomerate din sectorul nostru, unul pe bulevardul Șincai, două pe bulevardul Tineretului și unul la intersecția Șoselei Olteniței cu bulevardul Constantin Brâncoveanu.
pe 28 martie 2024 a modificat Azi montăm pe Șoseaua Berceni primul tronson din pasarela pietonală care va uni sectorul nostru de orașul Popești-Leordeni și care va asigura circulația zilnică a aproximativ 8.000 – 12.000 de oameni.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Căutând pe site-ul Primăriei Sectorului 4 informații despre "pasarela", am găsit un comunicat de presă din [6 aprilie...
pe 28 martie 2024 a modificat Desființăm taxa de salubrizare! Cu toții vom fi responsabili, vom sorta corect deșeurile menajere și nu vom mai avea nimic de plată la factura lunară pentru taxa de salubrizare.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv un răspuns
#### 1) A fost desființată taxa de salubrizare? Ca în orice primărie, decizia de desființare a unei taxe instituite ...
pe 28 martie 2024 a modificat Strada Perșani numărul 2. Până mai ieri, la această adresă se găseau niște clădiri abandonate, năpădite de buruieni. În curând, aici vom avea cea mai modernă unitate de intervenție pentru situații de urgență din România.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Pe site-ul Primăriei Sectorului 4 am găsit un comunicat de presă din [24 iunie 2020](https://ps4.ro/comunicate-de-pre...
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Am dat start lucrărilor de refacere a stațiilor de tramvai din Sectorul 3. Un proiect extrem de necesar, mai ales că multe dintre aceste stații STB arătau dezolant și chiar reprezentau un pericol. Din acest motiv, am solicitat municipalității să le preluăm noi. Ceea ce până la urmă am reușit să obținem.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Parcări, trotuare adecvate și sigure, dar și spații verzi generoase. E oare posibil să le avem pe toate? Soluția găsită în Sectorul 3: parcările și trotuarele în pădure. Iată, de exemplu, cum a fost eficientizat spațiul pe strada Odobești.
pe 28 martie 2024 a modificat Redeschidem clădirea și parcarea din Piața Amzei. Complexul a costat peste 13 milioane de €. Clădirea este nefolosită de peste 15 ani. Mi-am asumat că voi redeschide acest complex și asta voi face.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv un răspuns
#### 1) A fost redeschisă clădirea Pieței Amzei? Căutând pe Google, am găsit multe evenimente care au avut loc în Pi...
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Aveam în lucru 10 creșe și grădinițe noi, 10 clădiri ce urmau să găzduiască atât antepreșcolari, cât și preșcolari. Dintre acestea, am stabilit ca 5 să fie finalizate în avans, pentru a acoperi lipsa de locuri apărută odată cu aceste măsuri de distanțare.
pe 28 martie 2024 a modificat Am o veste mare pentru București. Astăzi am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO / cinema Patria din bulevardul Magheru, încadrat în clasa I de risc seismic.
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Am căutat pe site-ul Primăriei Sectorului 1 informații referitoare la imobilul ARO-Patria (situat în bulevardul Gheor...
pe 28 martie 2024 a votat pozitiv Am o veste mare pentru București. Astăzi am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO / cinema Patria din bulevardul Magheru, încadrat în clasa I de risc seismic.
pe 28 martie 2024 a votat pentru a păstra un răspuns
#### 1) A fost desființată taxa de salubrizare? Ca în orice primărie, decizia de desființare a unei taxe instituite ...
pe 28 martie 2024 a votat pentru a păstra un răspuns
Căutând pe site-ul Primăriei Sectorului 4 informații despre "pasarela", am găsit un comunicat de presă din [6 aprilie...
pe 22 martie 2024 a votat pentru a păstra un răspuns
#### 1) A fost redeschisă clădirea Pieței Amzei? Căutând pe Google, am găsit multe evenimente care au avut loc în Pi...
pe 21 martie 2024 a modificat Putem să ne actualizăm datele din autorizațiile de parcare sau să depunem cereri pentru atribuirea unui loc, fără drumuri și fără cozi, cu doar câteva click-uri, [pe] www.parcari3.ro:8443/parcari
pe 21 martie 2024 a votat pozitiv un răspuns
Site-ul https://parcari3.ro:8443/parcari oferă utilizatorilor 4 mari funcții: