Vrem să implementăm această soluție de smart parking, unde vei putea să vezi dacă sunt locuri de parcare disponibile sau nu. Valabil pentru parcările publice și cele private.

Clotilde Armand · 18 octombrie 2020 · surse:

1
context

Pe atunci primarul ales al Sectorului 1, actualmente primarul Sectorului 1 la finalul mandatului 2020-2024, Clotilde Armand a declarat în octombrie 2020, în cadrul unui interviu cu George Buhnici, că își dorește implementarea unei soluții de smart parking, prin care cetățenii sectorului 1 să poată afla în timp real ce locuri de parcare sunt disponibile într-o anumită zonă, indiferent că e vorba de parcări publice sau private.

Vezi discuția pe acest subiect începând cu minutul 1:02:32 al interviului.

În București, unele mall-uri au sistem de smart parking implementat: utilizatorii trebuie să-și instaleze pe telefonul mobil aplicația acelui mall și apoi pot rezerva (și plăti) un loc de parcare în parcarea mall-ului, cu doar câteva click-uri făcute în aplicație.

de verificat
Verificăm dacă în mandatul 2020-2024, Clotilde Armand a reușit să implementeze în sectorul 1 o soluție de smart parking, care să arate utilizatorilor, în timp real, ce locuri de parcare sunt disponibile într-o anumită zonă, indiferent că e vorba de parcări publice sau private.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored