Încrederea oamenilor în ADP este foarte afectată după mulți ani în care lucrurile nu au mers bine. Însă eficientizarea ADP-ului e oricum una din prioritățile mele în acest mandat.

Radu Mihaiu · 15 octombrie 2020 · surse:

1
context

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a promis în octombrie 2020 că una din prioritățile mandatului său va fi eficientizarea Administrației Domeniului Public Sector 2 (ADP), instituție subordonată Primăriei de sector.

În cadrul unor discuții cu locuitori din sectorul 2, pe tema înlăturării gardurilor de la spațiile verzi din jurul blocurilor, Radu Mihaiu a constatat că:

Cea mai întâlnită îngrijorare până acum este legată de capacitatea ADP-ului de a îngriji aceste spații verzi. De înțeles. Încrederea oamenilor în acest serviciu este foarte afectată după mulți ani în care lucrurile nu au mers bine. Însă eficientizarea ADP-ului e oricum una din prioritățile mele principale în acest mandat. ADP-ul va funcționa. Au rămas în urmă cu multe dintre atribuțiile lor și mă voi asigura că vor munci până recuperează timpul pierdut în mandatele anterioare.

de verificat
Verificăm dacă Radu Mihaiu a eficientizat Administrația Domeniului Public Sector 2.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored