În 8 ani de zile avem proiecte realizate și semnate ce însumează jumătate de miliard de euro. În jur de 60 de milioane de euro pe an sau, mai simplu, pentru fiecare leu pe care cetățenii Sectorului 3 l-au plătit impozit, noi am reușit să atragem încă 2 lei din fonduri europene.

Robert Negoiță · 8 septembrie 2020 · surse:

1
context

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a afirmat în campania electorală din septembrie 2020 că primăria condusă de el, în perioada iunie 2012 - august 2020, a finalizat proiecte cu finanțare europeană în valoare totală de jumătate de miliard de euro:

Dezvoltarea Sectorului 3 nu ar fi fost posibilă fără un efort suținut pentru atragerea fondurilor europene. Acestea reprezintă o șansă incredibilă pentru țara noastră, astfel încât, încă din prima mea zi de mandat, am depus eforturi pentru a atrage cât mai multe fonduri UE pentru proiectele noastre.

De la reabilitarea termică, la diferitele lucrări de infrastructură, inclusiv infrastructură școlară, implementarea tehnologiei și multe altele, toate s-au putut realiza la acest nivel, în paralel, datorită atragerii de finanțare europeană.

de verificat
Verificăm dacă Primăria Sectorului 3 a atras fonduri europene în valoare de jumătate de miliard de euro, în perioada iunie 2012 - august 2020.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored