Sunt hotărât să lucrăm cel puțin la fel de serios ca să atragem fonduri [europene] pe toate liniile de finanțare posibile pentru Primăria Sectorului 3, astfel încât să putem implementa proiectele noastre atât de necesare, mai ales cele de fluidizare a circulației și reducere a poluării.

Robert Negoiță · 10 septembrie 2020 · surse:

1
context

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat în septembrie 2020 că bugetul anual alocat primăriei sale este de doar 10% din bugetul Capitalei.

El a mai menționat că proiectele implementate până atunci de Primăria Sectorului 3 au putut fi totuși realizate datorită fondurilor europene pe care primăria sa le-a atras de-a lungul timpului, mai exact:

pentru fiecare leu de la cetățean, am muncit să aducem 2 lei din fonduri UE.

Robert Negoiță a promis cu acea ocazie că pe viitor va lucra la fel de mult pentru atragerea de noi fonduri europene, necesare mai ales pentru proiectele de fluidizare a traficului și de reducere a poluării.

de verificat
Verificăm dacă Robert Negoiță a reușit în mandatul curent (2020-2024) să atragă cel puțin la fel de multe fonduri europene pentru Primăria Sectorului 3, comparat cu mandatul anterior (2016-2020).
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored