Cine sapă un șanț de 60 de centimetri, TREBUIE să repare tot trotuarul, pe o lățime de 2 metri, ca la Oradea! Aceste bulevarde mari țin de PMB și voi propune un proiect Consiliului General pentru ca acest lucru să se întâmple! Pe străzile secundare mă ocup eu prin hotărâre de Consiliu Local.

Ciprian Ciucu · 26 noiembrie 2020 · surse:

1
context

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, promitea la începutul mandatului, în noiembrie 2020, că va propune Consiliului General al Municipiului București (CGMB) un proiect de lege care să oblige firmele care sapă șanțuri în trotuare să refacă toată lățimea trotuarului la finalul lucrării, nu doar fâșia de 60 cm din troturar pe care s-a lucrat. El a mai menționat că o hotărâre similară va exista pentru străzile administrate de primăria lui, prin hotărâre de Consiliu Local.

Iată contextul în care Ciprian Ciucu a venit cu o astfel de propunere:

„Mozaicul” și gaura din stânga colajului, la fel ca șanțul din dreapta sus, sunt opera Companiei Municipale Mangementul Traficului. Evident că nu a existat o coordonare intre această companie municipală și lucrările făcute în grabă de catre ADP Sector 6, derulate cu un operator privat, la presiunea fostului primar!

Mesajul meu este următorul: cine sapă un șanț de 60 de centimetri, TREBUIE să repare tot trotuarul, pe o lățime de 2 metri, ca la Oradea! Aceste bulevarde mari țin de PMB și voi propune un proiect Consiliului General pentru ca acest lucru să se întâmple! Pe străzile secundare ma ocup eu prin hotărâre de Consiliu Local. Oricum, stăm execrabil la coordonarea lucrărilor, planificarea lor. E ca la nebuni.

Colaj de imagini preluat din postarea lui Ciprian Ciucu de pe Facebook, în care se văd 5 poze cu trotuare pe care s-a săpat (pentru diverse lucrări) și ulterior s-a asfaltat doar fâșia săpată, nu toată lățimea trotuarului.

scop
Verificăm 1) dacă pe site-ul Primăriei Sectorului 6 a fost publicat vreun proiect de lege care obligă firmele ce sapă șanțuri în trotuare să refacă toată lățimea trotuarului la finalul lucrării, nu doar fâșia de 60 cm din troturar pe care s-a lucrat și 2) dacă există un proiect de lege similar, propus de Ciucu pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB).
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored