Fără hoție, facem curățenie în Sectorul 2. Operatorul de salubrizare va avea licență și va fi dotat cu echipamente de secol 21 - aspiratoare stradale și mașini de măturat automate, va fi supravegheat să își facă treaba și sancționat atunci când nu își respectă obligațiile contractuale.

Radu Mihaiu · 23 septembrie 2020 · surse:

1
context

Pe atunci candidat la Primăria Sectorului 2, actualmente primar al sectorului 2, Radu Mihaiu a promis în campania electorală din septembrie 2020 că va îmbunătăți calitatea serviciilor de salubrizare din sectorul 2, prin înlocuirea operatorului de atunci cu unul licențiat, dotat cu echipamente moderne (aspiratoare stradale și mașini de măturat automate), care va fi supravegheat și sancționat în cazul nerespectării obligațiilor contractuale.

La momentul declarației sale, operatorul de salubrizare din sectorul 2 era compania Supercom, care deținea acest rol încă din anul 1999, deși în 2014 își pierduse licența de la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) pentru a presta serviciile în această unitate administrativă.

scop
Verificăm 1) dacă Radu Mihaiu a schimbat operatorul de salubrizare al sectorului 2 cu un operator licențiat, dotat cu echipamente moderne (aspiratoare stradale și mașini de măturat automate) și 2) dacă el a dispus supravegherea noului operator de salubrizare și sancționarea acestuia în cazul nerespectării obligațiilor contractuale.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored