Pentru a avea copiii în siguranță, vom expertiza seismic toate clădirile școlilor, grădinițelor și creșelor de pe raza Sectorului 2 și vom găsi de urgență soluțiile pentru autorizarea ISU a acestor spații.

Radu Mihaiu · 25 septembrie 2020 · surse:

1
context

Pe atunci candidat la Primăria Sectorului 2, actualmente primar al sectorului 2, Radu Mihaiu a promis în campania electorală din septembrie 2020 că va expertiza seismic toate clădirile școlilor, grădinițelor și creșelor de pe raza Sectorului 2 și că va găsi soluții pentru autorizarea ISU a acestor spații.

Iată contextul afirmației sale, conform postării de pe Facebook:

Îmi doresc, înainte de toate, ca elevii să învețe în clădiri sigure. Din păcate, multe dintre acestea sunt mai vechi de 1977 și necesită expertiză seismică, în timp ce altele, cum este Școala Centrală unde învață peste 1.700 de copii, nu au autorizație ISU. Pentru a avea copiii în siguranță, vom expertiza seismic toate clădirile școlilor, grădinițelor și creșelor de pe raza Sectorului 2 și vom găsi de urgență soluțiile pentru autorizarea ISU a acestor spații.

de verificat
Verificăm 1) dacă Radu Mihaiu a dispus expertizarea seismică a tuturor școlilor, grădinițelor și creșelor de pe raza Sectorului 2 și 2) dacă el a dispus și găsirea de soluții pentru autorizarea ISU a școlilor, grădinițelor și creșelor care încă nu au această autorizație.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored