În zona cuprinsă între Bulevardul Metalurgiei, Turnu Măgurele și Șoseaua Berceni, până acum un an aici erau încă străzi de pământ, nu exista iluminat public, iar unele case nu aveau utilități. Acum, toate aceste lipsuri au fost soluționate și, mai mult decât atât, am introdus o linie de transport în comun pentru a deservi această zonă.

Daniel Băluță · 17 decembrie 2020 · surse:

1
context

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a afirmat în decembrie 2020 că a rezolvat lipsurile dintr-o zonă anume din sudul sectorului 4, delimitată de Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Măgurele și Șoseaua Berceni: străzi neasfaltate, lipsa iluminatului public, lipsa utilităților pentru anumite case.

Iată mai jos delimitarea zonei de care vorbea Băluță, conform Google Maps:

Captură de ecran de pe Google Maps, cu zona delimitată de Bulevardul Metalurgiei (latura stângă și latura de jos), strada Turnu Măgurele (latura de sus) și Șoseaua Berceni (latura dreaptă), în care primarul Daniel Băluță spune că a rezolvat problema străzilor neasfaltate, lipsa iluminatului public și lipsa utilităților (pentru anumite case).

scop
Verificăm dacă zona menționată de primarul Daniel Băluță avea străzi asfaltate, cu iluminat public și utilități pentru toate casele, plus o linie de transport în comun introdusă special pentru a deservi această zonă, începând cu decembrie 2020.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored