Bunicuțele care vând câteva fructe sau legume pe străzile din apropierea piețelor vor avea acces gratuit la tarabele din piețe. Am dispus ca Administrația Piețelor să pună la dispoziția acestora 10 tarabe în fiecare piață, total gratuit.

Cristian Popescu Piedone · 5 aprilie 2021 · surse:

0
context

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat în aprilie 2021 introducerea accesului gratuit la tarabele din piețe (în limita a 10 tarabe per piață), pentru bunicuțele care obișnuiau să vândă puține produse (agro-alimentare) pe străzile din apropierea piețelor.

Măsura anunțată ar avea rolul de a sprijini financiar persoanele în vârstă, ale căror venituri limitate sunt obținute preponderent din vânzarea în cantități mici a produselor agro-alimentare din producția proprie.

scop
Verificăm dacă există vreo hotărâre scrisă (a primarului, a consiliului local al sectorului 5) care să garanteze introducerea și menținerea accesului gratuit la tarabele din piețe, pentru persoanele în vârstă care comercializează în cantități mici produse agro-alimentare din producția proprie.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored