Voi încerca să găsesc o modalitate ca oamenii să-și dea ok-ul pe lucrările [de anvelopare] înainte de a face plățile [către firma care a executat anveloparea].

Ciprian Ciucu · 6 octombrie 2020 · surse:

1
context

În octombrie 2020, într-un interviu acordat AGERPRES la scurt timp de la alegerea sa ca primar al sectorului 6, Ciprian Ciucu a declarat că va căuta o modalitate prin care locatarii unui bloc anvelopat de primărie să poată acorda feedback pe lucrarea de anvelopare, înainte ca primăria să plătească firma care a efectuat anveloparea respectivă.

Motivația sa poate fi ascultată începând cu minutul 13:15 din interviu:

Va fi una dintre cele 3-4 priorități pe care voi insista în acest mandat: anveloparea termică. Și nu vreau s-o fac oricum, vreau s-o fac cu ok-ul oamenilor. Pentru că oamenii până acum nu au fost pe nicăieri: dacă era ceva în neregulă [cu anveloparea într-un bloc], firma [care a făcut anveloparea] îi trimitea la primărie, primăria îi trimitea la firmă. [Oamenii] nu aveau niciun cuvânt de zis. Voi încerca să găsesc o modalitate ca oamenii să-și dea ok-ul pe lucrări înainte de a face plățile. Adică oamenii să fie parte din acest proces.

Declarația propriu-zisă începe la minutul 13:39 din interviu.

scop
Verificăm dacă primarul Ciprian Ciucu a introdus vreo metodă prin care locatarii unui bloc anvelopat de primărie să poată acorda feedback pe lucrarea de anvelopare, înainte ca primăria să plătească firma care a efectuat anveloparea respectivă.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored