Aveam în lucru 10 creșe și grădinițe noi, 10 clădiri ce urmau să găzduiască atât antepreșcolari, cât și preșcolari. Dintre acestea, am stabilit ca 5 să fie finalizate în avans, pentru a acoperi lipsa de locuri apărută odată cu aceste măsuri de distanțare.

Robert Negoiță · 29 octombrie 2020 · surse:

1
context

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat în octombrie 2020 că a dispus finalizarea în avans a lucrărilor de construire pentru 5 grădinițe/creșe noi (care erau deja în curs de construire); scopul său declarat era să suplimenteze locurile în grădinițele și creșele din sectorul 3, concomitent cu instituirea măsurilor de distanțare socială (valabile pentru toate unitățile de învățământ din România), în timpul pandemiei de coronavirus din 2020.

Robert Negoiță chiar a menționat una din creșele finalizate în avans: e vorba de creșa Greierașul din cartierul bucureștean Trapezului.

scop
Verificăm 1) ce creșe și grădinițe erau în curs de construire în sectorul 3, în luna octombrie 2020 și 2) câte dintre aceste creșe și grădinițe au fost terminate înainte de termenul stabilit inițial.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored