Până acum fără niciun parc major, cartierul Militari va avea un parc liniar de 4 km și circa 12 hectare.

Ciprian Ciucu · 11 ianuarie 2024 · surse:

1
context

Pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat în ianuarie 2024 scoaterea la licitație a lucrărilor de construire a Fazei 3 pentru Parcul Liniei:

Bună dimineața!

Cine se scoală de dimineață... mai află o veste bună! Am scos la licitație lucrările de construire a Fazei 3 a Parcului Liniei! Asta da veste pentru #Militari!

Până acum fără niciun parc major, acest cartier va avea un parc liniar de 4 km și cca. 12 hectare! Va avea o pistă de biciclete de la V. Cascadelor până la mall la AFI. O promenadă superbă, la noi lângă blocuri.

Am depășit barierele administrative, am mai făcut niște exproprieri, mergem mai departe. În primăvară finalizăm și faza II. Sper să primim oferte bune, link-ul este în primul comentariu.

Conform Wikipedia, Parcul Liniei, din sectorul 6, a fost inaugurat pe 1 iunie 2023, iar la finalul anului 2023 avea doar o fază completă (5 hectare), din cele trei faze ale proiectului inițial.

de verificat
Verificăm 1) dacă Parcul Liniei, construit de Primăria Sectorului 6 în mandatul 2020-2024, va deveni primul parc major din cartierul Militari și 2) dacă Parcul Liniei va ajunge la suprafața de circa 12 hectare, conform promisiunii primarului Ciprian Ciucu.
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored