[Din curriculum vitae] Autor: Teoria sistemelor informaționale, Editura Academiei Române, 2006

Florin Roman · 6 decembrie 2021 · surse:

1
context

În curriculum vitae publicat pe pagina sa de profil din Camera Deputaților, Florin Roman a trecut lucrarea Teoria sistemelor informaționale, apărută la Editura Academiei Române în 2006.

de verificat
Verificăm dacă această lucrare există.
adăugată de cata pe 6 decembrie 2021
un răspuns
1

Pe site-ul Editurii Academiei Române există o singură pagină indexată de Google care menționează titlul Teoria Sistemelor Informaționale. Este o carte apărută în 2009, cu patru autori, printre care nu se numără și Florin Roman.

O căutare pe Google după florin roman teoria sistemelor informaționale nu produce alte rezultate. Conform Libertatea, nici editura, nici Biblioteca Națională a României nu au cunoștință despre acest volum.

Florin Roman a tratat cu lejeritate această eroare din CV-ul său, făcînd referire la un articol într-o revistă din 2006.

Am precizat clar că potrivit CV-ului, discutăm de lucrări publicate, nu de cărți publicate. Am făcut precizarea că s-a făcut o confuzie între o carte apărută în 2009 și o revistă din 2006. Ăsta e adevărul!

Eu sînt cu conștiința împăcată că am făcut un lucru bun. Mi-am asumat acea neglijență că nu am arhivat sau nu am păstrat acea revistă timp de 15 ani, neconsiderînd că e foarte concludentă.

Ea a fost confirmată și de profesorul cu care am lucrat, dar știți cum e în lumea asta… Cînd ajungi ministru, sînt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Sînt și lucruri care pot contestate sau nu, sînt oameni care oricîte lămuriri aduci te cred și alții nu cred în ce spui.

gavel falsă
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored