[USR] fugea în cîrcă cu sacii de voturi.

Marcel Ciolacu · 30 septembrie 2020 · surse:

0
context

După alegerile locale de pe 27 septembrie 2020, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a publicat pe Facebook acuzații de fraudă la adresa Uniunii Salvați România și a Partidului Național Liberal:

Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!!

În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!

Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții!

PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile!

Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!!

Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!

scop
Verificăm dacă USR sau PNL au furat voturi.
un răspuns
0

Singura probă concretă adusă de PSD este o filmare din Biroul Electoral al Sectorului 1. În realitate, Biroul a prezentat într-un comunicat de presă date despre toate persoanele prezente în filmare. Acestea erau:

  • președintele Biroului Electoral al Sectorului 1;
  • președintele secției de votare;
  • un angajat al primăriei Sectorului 1 (primărie deținută la acel moment de PSD);
  • reprezentanți ai USR-PLUS care au participat la procedură pentru transparență.

Această probă video a fost demontată oficial. Din căutările mele, PSD nu a contestat acest comunicat de presă. Dincolo de aceasta, PSD și Marcel Ciolacu nu au adus alte dovezi, astfel că acuzațiile lor de fraudă sînt afirmații nefondate.

gavel falsă
ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored