Anca Dragu a declarat [în emisiunea de cu o zi dinainte] că șefia celor două camere nu este sub nici o formă negociabilă.

Cosmin Prelipceanu · 12 octombrie 2021 · surse:

0
context

În emisiunea „Jurnalul de seară”, Cosmin Prelipceanu a declarat (sursa video, momentul 02:17:56):

[...] inclusiv șefia celor două camere, despre care aseară doamna Dragu spunea că sub nici o formă nu este negociabilă.

Ziaristul Robert Kiss (participant și el la „Jurnalul de seară” din ambele seri) a încercat să îl corecteze, fără succes:

[Anca Dragu] a evitat să spună dacă renunță sau nu.

scop
De verificat declarația Ancăi Dragu referitoare la șefia celor două camere (dată tot în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, cu o zi înainte).
știre falsă
adăugată de person radu pe 13 octombrie 2021
un răspuns
0

În emisiunea Jurnal de seară din 11 octombrie, Anca Dragu nu a declarat cele susținute de Cosmin Prelipceanu, dimpotrivă, s-a arătat dispusă la negocieri. Întrebată fiind de ziaristul Robert Kiss (vezi aici, 02:22:00) dacă e dispusă să renunțe la șefia Senatului, Anca Dragu a răspuns (02:22:50):

Nu mă țin cu dinții de funcție, dar trebuie să înțelegem de ce ar vrea cineva funcția mea, pentru ce anume

gavel falsă
publicat de person radu pe 13 octombrie 2021
0

Sună clar, dar, pentru cultură generală și extra valoare, ai putea adăuga (ca citat text) replica Ancăi Dragu de pe 11 septembrie? În special, ar merita mers pe fir cu demisia pe care FC i-a cerut-o Ancăi Dragu (dacă mai există onoare). Și chiar link la decizia CCR despre care vorbește Anca Dragu. Mă pot ocupa eu dacă nu!

0

Cred că declarația dacă mai există onoare ar trebui tratată separat într-un articol separat. Și ar trebui o categorie specială/etichetă, de genul: Prostul zilei (dacă credem că el chiar crede că CCR îi dă dreptate lui) sau chutzpah (dacă știe că CCR nu i-a dat dreptate lui).

0

Vreun update aici?

ajutor pentru Markdown: CommonMarkGitHub Flavored